Onze website functioneert niet zonder cookies. Door het gebruik van onze website geeft u aan dat u hiermee akkoord gaat. Meer informatie.

Klussen

Heeft u een vakman nodig? Van aannemer tot klusjesman en van stukadoor tot elektricien hebben wij altijd de beste professionals voor u.


Elektra


Met onze gediplomeerde en ervaren elektriciens staan wij klaar voor al uw elektra werkzaamheden; van verlichting aansluiten tot elektra aanleggen en van onderhoud tot groepenkast vervangen. Wij doen alles professioneel en met precisie. Wij blijven altijd in contact met onze leveranciers zo blijven we altijd op de hoogte van nieuwste technologieën, innovaties en ontwikkelingen in het branche. Wij leveren het project binnen afgesproken tijd aan met als hoofddoel dat de werkzaamheden uiteraard professioneel zijn uitgevoerd.


Bij ons staat de klant centraal en doen we alles in overleg met u en tegen zeer scherpe tarieven. Stel uw vraag en wij beantwoorden ze binnen 24 uur.


Stukadoors werkzaamheden


Of u nu buitengevel van uw nieuwbouwwoning wil laten stuken of oude binnen muren van uw huis wil laten opknappen hebben wij voor u de beste stukadoors. Stuclaag wordt op een ambachtelijke wijze aangebracht op wanden en plafonds en wordt met precisie afgewerkt zodat uw muren jaren lang strak en glad zijn alsof het een nieuwe huis is. Met onze scherpe tarieven en onze vakmanschap leveren wij allerlei stukadoors werkzaamheden van top kwaliteit.


Vraag vrijblijvend offerte aan en maak gebruik van onze scherpe tarieven en snelle service.


Loodgieterswerkzaamheden


Met onze snelle service bieden wij altijd een oplossing voor de watertoevoer en afvoer in en rondom uw huis.


Of het gaat over een (spoed)reparatie of aanleg van leidingen in een nieuwbouwwoning maken wij ons werk af met topkwaliteit en geven daarbij een jaar garantie. U kunt ook rekenen op onze scherpe tarieven.


Stel uw vraag en wij beantwoorden het zo snel mogelijk


Schilderwerkzaamheden


Wilt u verhuizen, verbouwen of een frisse look in uw huis ? Met onze ervaring garanderen wij hoge kwaliteit en service. Met onze snelle service bieden wij ook een oplossing voor kantoren.


Omdat we weten dat het schilderwerk een groot invloed heeft op de ambiance in uw huis nemen we al ruim de tijd om de juiste kleur(combinatie) te vinden die bij u past! Door de juiste combinatie van kleuren komt een ruimte tot leven. Met onze breed assortiment in verf en lak adviseren wij u hier graag over.


Onze hoge service bieden wij tegen zeer scherpe tarieven. Stel uw vraag en we beantwoorden het binnen 24 uur.


Sloopwerken


Wij hebben een brede kennis op het gebied van sloopwerken. Met de juiste kennis, ervaring en gereedschappen gaan onze ervaren medewerkers de werkzaamheden uitvoeren. Wij gaan zorgvuldig te werk om de juiste bouwdelen te slopen en andere bouwdelen en installaties te bewaren. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat de puin netjes opgeruimd en afgevoerd wordt. Daarbij houden we ook rekening met eventuele buren en omgeving dat er zo weinig mogelijk last ervaren wordt door onze werkzaamheden.


Heeft u een vraag? Neem snel contact op met ons en wij beantwoorden uw vraag binnen 24 uur.


Timmerwerken


Als u een plan hebt om een mooie dakkapel te bouwen, nieuwe deur te plaatsen of een andere timmerwerkzaamheden staan wij met onze gespecialiseerde timmerlieden klaar om uw wensen te realiseren. Wij beginnen eerst met een deskundig advies wat u wensen ook zijn en dan zorgen onze ervaren timmerlieden met professionele gereedschappen ervoor dat uw maatwerkklus snel gerealiseerd wordt.


Stel uw vraag en wij beantwoorden ze binnen 24 uur.